Akció!

Infrapanel -Fenix Ecosun K+ (200 W)

38 500,00 Ft
(30 314,96 Ft +ÁFA)

Cikkszám: 11V5401207 Kategória:

Az új fejlesztésű Fenix Ecosun K+ (Ultratherm) M-Ceramics technológiának köszönhetően magasabb hatásfokkal és egyenletesebb hőleadással rendelkezik a sima felületű (pl. Graphit-polyimide) infrapaneleknél! Az optimalizált emissziós felületképzés kiváló intenzitású infrasugárzást és egyedülálló hatékonyságot eredményez.

Méret: 750x320x30 mm
Súly: 3.1 kg
Teljesítmény: 200 Watt, 230 V, IP 44
élettartam 30 év felett
Gyártó: Fenix Group
Fűtendő m3: lokális
Szerelőkonzol: nem tartozék*

* csak mennyezeti rögzítés esetén szükséges

Az alacsony felületi hőmérsékletű Fenix Ultratherm 200 K+ infrapanel kis légterű helységek fűtés céljára lett kifejlesztve (3-5 m3), de kiválóan alkalmas padsor, dolgozó – íróasztal vagy kutya-macskaház helyi fűtésére is.

A csomag szerelőkeretet és csavarokat nem tartalmaz!
A kutyaház melegítés szigeteletlen, részben nyitott helyen is megvalósítható, mivel az infravörös sugárzás nem a levegőt, hanem a tárgyakat és az élőlényeket melegíti, felülete túlhevülés ellen védett, ezért a házi kedvenc számára veszélytelen.

A fűtőpanelt a kutyaház felső részébe célszerű rögzíteni , a villamos vezetéket az állat számára “nem hozzáférhető” módon vezessük!

Csak fedett, csapadéktól védett helyen használjuk, életvédelmi FI relé -30 mA szükséges ! ( minden háztartásban erősen ajánlott)

Telepítéshez kérje villamos szakember segítségét!

5 év garancia

Share This
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0