Akció!

Infrapanel -Fenix Ecosun K+ (100 W)

34 500,00 Ft
(27 165,35 Ft +ÁFA)

Cikkszám: 11V5401202 Kategória:

Az új fejlesztésű Fenix Ecosun K+ (Ultratherm) M-Ceramics technológiának köszönhetően magasabb hatásfokkal és egyenletesebb hőleadással rendelkezik a sima felületű (pl. Graphit-polyimide) infrapaneleknél! Az optimalizált emissziós felületképzés kiváló intenzitású infrasugárzást és egyedülálló hatékonyságot eredményez.

Méret: 500x320x30 mm
Súly: 3.1 kg
Teljesítmény: 100 W / IP44
élettartam 30 év felett
Gyártó: Fenix Group
Fűtendő m3: lokális
Szerelőkonzol: nem tartozék*

* csak mennyezeti rögzítés esetén szükséges

Az alacsony felületi hőmérsékletű Fenix Ultratherm K+ infrapanel kutya- macska ház , valamint helyi kiegészítő fűtés céljára lett kifejlesztve, de kiválóan alkalmas padsor, dolgozó – íróasztal helyi fűtésére is.

A csomag szerelőkeretet és csavarokat nem tartalmaz!
A kutyaház melegítés szigeteletlen, részben nyitott helyen is megvalósítható, mivel az infravörös sugárzás nem a levegőt, hanem a tárgyakat és az élőlényeket melegíti, felülete túlhevülés ellen védett, ezért a házi kedvenc számára veszélytelen.

A fűtőpanelt a kutyaház felső részébe célszerű rögzíteni , a villamos vezetéket az állat számára “nem hozzáférhető” módon vezessük!

Csak fedett, csapadéktól védett helyen használjuk, életvédelmi FI relé -30 mA szükséges ! ( minden háztartásban erősen ajánlott)

Telepítéshez kérje villamos szakember segítségét!

5 év garancia

Share This
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0